Despre noi

CRISBI CLEAN

Spalatoria-curatatoria Crisbi Clean s-a infiintat in anul 1999, noi avem ca obiectiv principal sa oferim servicii de calitate de care toti avem nevoie: curatarea si spalarea obiectelor textile si din blana naturala; curatarea obiectelor cu puf (perne ; pilote) si a covoarelor. Din anul 1999 ne dezvoltam si ne perfectionam din toate punctele de vedere pentru a ne multumii clientii. Ne-am dezvoltat in mai multe domenii la cererea clientului, asa ca astazi spalatoria Crisbi Clean va ofera serviciile noastre in mai multe domenii:

  • - spalatorie/ curatatorie
  • - Croitorie/ retus haine
  • - igienizarea si curatarea pernelor de puf
  • - curatarea si spalarea covoarelor
  • - vopsitorie obiecte textile si piele
  • - curatarea incaltamintei si a gentilor

CRISBI CLEAN mai colaboreaza foarte bine cu importanti clienti din zona afacerilor, industria alimentara (fabrici de mezeluri, fabrici de lactate, fabrici de inghetata, etc.), hoteluri, restaurante, industria produselor farmaceutice, service-uri auto, firme organizatoare de evenimente, sali de fitness, Spa-uri, saloane de coafura, diverse ambasade si importante personalitati publice si mass-media, colaborari ce au la baza promptitudinea si calitatea serviciilor.
In acest moment functionam in mai multe centre din Bucuresti cu un personal calificat si cu experienta in domeniu, cu utilaje si echipamente profesionale de mare capacitate si de ultima generatie ( Electrolux, Renzacci, Ipso, Kaan, Miele)

COVOARE SI MOCHETE

Covorul adună în fibrele sale praf, acarieni, microorganisme, fire de păr, resturi de mâncare. Dacă nu este curăţat, covorul poate fi o adevărată sursă de îmbolnăviri. Spălătoria Crisbi Clean efectuează curăţarea şi spălarea covoarelor, mochetelor şi a preşurilor textile cu utilaje de mari dimensiuni şi angajaţi instruiţi special pentru această operaţiune încât covorul dumneavoastră să fie curat şi reîmprospătat. Pentru comenzi la domiciliu sunaţi la numărul de telefon: 0757119611 sau accesaţi pagina COMENZI ONLINE.

INCALTAMINTE SI GENTI

CRISBI CLEAN are toate cele necesare pentru a efectua curăţarea, spălarea şi uscarea GENŢIILOR ŞI A ÎNCĂLŢĂMINTEI DIN PIELE NATURALĂ, PIELE ECOLOGICĂ SAU MATERIAL TEXTIL, deoarece sunt produse foarte delicate şi necesită o atenţie deosebită. Angajaţii noştri oferă rezultate conform clauzelor noastre, calitatea fiind superioară.

PERNE

Oferim soluţii profesionale de curăţare şi igienizare a pernelor din puf. Datorită tehnologiei folosite de noi, perna veche nu va mai trebui înlocuită şi va arata ca cea nouă.
Noua metoda de curatare este ecologica, uscata si nedaunatoare, ea elimina mirosurile neplacute, infoaie puful si penele, omoara bacteriile si ciupercile periculoase ce traiesc in interiorul pernelor, totodata igienizeaza, dezinfecteaza si reda "sanatatea "pernei, procedeul pe care il folosim consta in :

  • - eliminarea prafului, murdariei si a resturilor de pene prin ventilare, aspirare si filtrare;
  • - uscarea si dezinfectarea pufului si a penelor cu ajutorul sistemului cu aer cald ionizat si a razelor ultraviolete bactericide;
  • - inlocuirea dosului de perna cu altul nou (nanghin). In urma procedurii perna este curata, igienizata si dezinfectata, este ca o perna noua.

CROITORIE RETUS

Daca aveti nevoie de servicii de croitorie/retus, indiferent de cerintele dumneavoastra, suntem pregatiti sa efectuam orice tip de modificare a hainelor, suntem pregatiti sa intelegem exact ceea ce va doriti, sa modificam sau sa retusam un produs vestimentar, astfel incat sa arate asa cum va doriti.
Noi va punem la dispozitie personal si utilaje calificate sa va ajute de fiecare data cand aveti nevoie de o modificare, stramtare sau scurtare a oricarui obiect.

ARTICOLE COPII -30%

CRISBI CLEAN oferă servicile tip Premiu la un tarif redus cu 30% pentru curăţarea, spălarea şi călcarea articolelor de îmbrăcăminte a copiilor până la 10 ani.

VOPSIT

Dacă aveţi articolele din garderoba dumneavoastră peste care trecerea timpului şi-a spus cuvantul în ceea ce priveşte intensitatea culoriilor, şi doriţi să le redaţi strălucirea vă aşteptam în centrele noastre CRISBI CLEAN unde vă oferim servicii de vopsitorie a obiectelor textile şi a celor din piele naturală. Articolele vopsite v-or fi ca noi, ceea ce înseamnă că vă veţi bucura în continuare de ele. Articolele din: puf, lână, material sintetic şi rochiile de mireasa nu se vopsesc.

Echipa noastra